Badkamer – Douche

U ziet het helemaal voor u, een vrijstaand bad direct onder het raam om ’s avonds heerlijk te ontspannen. Na een half uurtje lekker afspoelen in de inloopdouche om daarna heerlijk onder wol te kruipen. Kan het nog mooier?

Robuust is gespecialiseerd in nieuwbouw of verbouw van uw badkamer. Of het nu gaat om het ophangen van een wasbak, het plaatsen van een kraan, vervangen van een aantal lekkende leidingen of een volledige metamorfose, bij ons bent u aan het juiste adres.

Aanbouw

Het vergroten van de woning kan op verschillende manieren. Denk aan een woning aanbouw voor het vergroten van de woonkamer, keuken, badkamer of een uitbouw met een garage, woonserre, dakkapel of dakopbouw. Ook het aanbouwen van een werkkamer of speelkamer voor de kinderen is een veelgevraagde vorm van woning aanbouw. Het vergroten van het woonoppervlak en daarmee het vergroten van het woongenot heeft veel voordelen. Bel ons voor advies of offerte.

Renovatie

U wilt eigenlijk verhuizen want de woning is oud en er moet nogal wat gebeuren om het ook voor de toekomst bewoonbaar te houden, maar de plek…..de ruimte…..de omgeving…..de buren. 

Robuust kan u adviseren en helpen met een gedeeltelijke of gehele renovatie van de woning zodat deze de toekomst weer prima in kan. Alles wat nodig is voor een vernieuwing van uw woongenot kunnen wij realiseren.

Klussen

Uiteraard nemen wij u ook alle andere klussen in en rond het huis uit handen zodat u de handen vrij heeft voor andere leuke dingen en zeker weet dat de werkzaamheden perfect gedaan worden.

Vraag om advies en hulp en wij geven vrijblijvend antwoord op al uw klusvragen.

0031 6 4191 0811

contact@robuusthb.nl